√Āprilis 18-√°n n√©gy nagy egyetemtŇĎl (Szegedi Tudom√°nyegyetem, Debreceni Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Sz√©chenyi Istv√°n Egyetem) k√©rt√ľnk adatokat az egyetemi √©s kari hallgat√≥i √∂nkorm√°nyzatok mŇĪk√∂d√©s√©vel kapcsolatban. Adatk√©r√©seink sz√∂vegeit j√≥l p√©ld√°zza a szegedi:

K√©rem, sz√≠veskedjen elektronikus m√°solatban megk√ľldeni r√©szemre a Szegedi Tudom√°nyegyetem Egyetemi Hallgat√≥i √Ėnkorm√°nyzata √°ltal k√∂t√∂tt √∂sszes szerzŇĎd√©s m√°soltat√°t √©s a H√ĖK k√∂lts√©gvet√©s√©t, valamint a kari H√ĖK-√∂k √°ltal k√∂t√∂tt √∂sszes szerzŇĎd√©s m√°solat√°t √©s a kari H√ĖK-√∂k k√∂lts√©gvet√©s√©t, 2006-t√≥l 2013-ig.

Advertisement

Az egyetemek k√∂z√ľl a mai napig egyetlen egy sem v√°laszolt az √Ātl√°tsz√≥ KiMitTudon kereszt√ľl beadott k√∂z√©rdekŇĪ adatig√©nyl√©sekre. Mivel a 15 napos hat√°ridŇĎ m√°jus 2-√°n j√°rt le, a mai napon a k√∂vetkezŇĎ √ľzenetet k√ľldt√ľk az egyetemeknek (gyŇĎri p√©lda):

Tisztelt Széchenyi István Egyetem!

Továbbra is nagyon várom a kért adatokat. Ha azok nem érkeznek meg
hamarosan, kénytelen leszek a Nemzeti Adatvédelmi és
Információszabadság Hatósághoz fordulni, és állásfoglalásukat kérni
az adatok nyilvánosságáról.

Üdvözlettel:

Prinz D√°niel

R√∂gt√∂n ezut√°n szem√©lyes emailen kereszt√ľl jelentkezett az SZTE EH√ĖK:

Kedves D√°niel!

A k√∂z√©rdekŇĪ adat ig√©nyl√©sedre v√°laszolva ez√ļton csatolom a 2011, 2012, 2013-as √©vek hallgat√≥i normat√≠va feloszt√°s√°t, valamint az SZTE EH√ĖK eln√∂ks√©ge √°ltal meghat√°rozott k√∂z√©leti √∂szt√∂nd√≠j t√°bl√°t.

Kedves Prinz D√°niel!

Ez √ļton tov√°bb√≠tom Keresztes √Ābel, a SZTE Egyetemi Hallgat√≥i √Ėnkorm√°nyzat Jogseg√©lyszolg√°lat vezetŇĎj√©nek level√©t.

Üdvözlettel:

‚ÄĒ
Huszka Annam√°ria
SZTE EH√ĖK

Az SZTE EH√ĖK √°ltal k√ľld√∂tt anyagok itt √©rhetŇĎek el. R√©szletesebb elemz√©s blogunkban reggel. Addig is sz√≥ltunk az SZTE EH√ĖK-nek, hogy nem pont ezt k√©rt√ľk:

Kedves Annam√°ria √©s √Ābel!

K√∂sz√∂n√∂m mai gyors v√°laszukat. Sajnos azonban eredeti k√∂z√©rdekŇĪ adatig√©nyl√©semben adatok sokkal sz√©lesebb k√∂r√©t ig√©nyeltem. Az ig√©nyl√©s teljes√≠t√©s√©re a t√∂rv√©nyben megszabott hat√°ridŇĎ lej√°rt. Amennyiben nem k√ľldik meg az ig√©nyelt adatokat, hamarosan k√©nytelen leszek a Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°ghoz fordulni.

V√°laszukat v√°rva,

Prinz D√°niel

A poszthoz haszn√°lt, T√∂r√∂k M√°rk SZTE EH√ĖK eln√∂k√∂t √°br√°zol√≥ kort√°rs alkot√°st a T√∂r√∂k M√°rk looking at things oldalon tal√°ltuk.

Advertisement