Mik√∂zben T√∂r√∂k ,,√©n a hallgat√≥kat a hib√°ikkal egy√ľtt szeretem" M√°rk SZTE EH√ĖK eln√∂k birodalm√°ban kit√∂rt a piramisj√°t√©k-botr√°ny, egy szegedi hallgat√≥ k√ľld√∂tt nek√ľnk vend√©gposztot.

Felbolydult a Szegedi Egyetem, miut√°n a HVG meg√≠rta, hogy Mechler √Ākos, a BTK H√ĖK volt eln√∂ke piramisj√°t√©k szervez√©s√©ben volt √©rdekelt az egyetemi hallgat√≥i √∂nkorm√°nyzat berkeiben. A r√©szletek m√©g csak holnap jelennek meg a HVG print v√°ltozat√°ban, de a H√ĖK-k√∂tŇĎd√©sŇĪ H√∂kkentŇĎ c√≠mŇĪ lap m√°ris r√°rep√ľlt a t√©m√°ra, tŇĎle szokatlan m√≥don, hiszen kor√°bban ink√°bb csak a H√ĖK-tŇĎl f√ľggetlen kezdem√©nyez√©sek lej√°rat√°s√°ban voltak √©rdekeltek. A lap m√°ris felh√≠v√°st int√©zett a hallgat√≥khoz, hogy jelentkezzenek azok, akik tudnak az √ľgyrŇĎl. Teh√°t: t√°j√©koztass√°k a hallgat√≥i √∂nkorm√°nyzat √ļjs√°gj√°t a hallgat√≥i √∂nkorm√°nyzat vissza√©l√©seirŇĎl, m√©g az anonimit√°st is garant√°lj√°k. Cuki.

B√°r teljesen nem tudjuk kiz√°rni, hogy a H√∂kkentŇĎ j√≥ √ļtra t√©rt √©s lehetŇĎs√©ge ny√≠lt a f√ľggetlen oknyomoz√°sra, mi az√©rt az √≥vatoss√°got javasoln√°nk. Viszont ha tudtok valamit az √ľgyrŇĎl, vel√ľnk is megoszthatj√°tok a kommentekben (teljesen anonim m√≥don), vagy e-mailben az atlatszooktats@gmail.com c√≠men, √©s garant√°ltan nem T√∂r√∂k M√°rkn√°l fognak kik√∂tni az inf√≥itok √©s kil√©tetek.