kettő per kettő
kettő per kettő

Tárgyaltak is, meg nem is

Illustration for article titled Tárgyaltak is, meg nem is

Az események alapján legalábbis mindenki elment a tárgyalásra, csak elkerülték egymást. Ugyanis a beszámolók és a fotók tanúsága szerint a HaHa is elküldte a képviselőit és az államtitkárság is. De a találkozó még se jött létre.

Advertisement

Azonban ha még emlékszünk a kicsit ferdén kézzel le és aláírt megállapodásra, akkor a minisztérium részéről Klinghammer Istvánnak kellett volna fogadnia a HaHa képviselőit, de egy tegnapi levelezés során kiderült, hogy az államtitkár kabinetfőnöke lesz jelen a megbeszélésen. Ezért a Hallgatói Hálózat bár elment az EMMI Szalay utcai épülete elé, az egyeztetésen nem vett részt, mert csak az államtitkárral hajlandóak egy asztalhoz ülni.

Advertisement

A sajtótájékoztató és az a körüli események hamarosan vágatlanul megtekinthetőek lesznek Csillag Ádám jóvoltából. Érdemes lesz megnézni őket, ugyanis ismét feltűnik benne a korábbi felvételről már jól ismert civil ruhás nyomozó, aki ismét inkognitóban volt jelen, igaz mivel ugyanazt a ruhát vette fel, elég hamar kiszúrtuk. Illetve egy szokatlan csörtének is tanúi lehetünk az eseményeket dokumentáló Csillag Ádám és az RTL Klub kamerása között.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a Hallgatói Hálózat mit lép a mai nap történései után, hogyan próbálja meg ismét tárgyalóasztalhoz kényszeríteni az államtitkárságot.

Advertisement

Levelezés innen:

Illustration for article titled Tárgyaltak is, meg nem is

Share This Story

Get our newsletter