Ti is unj√°tok m√°r, hogy kiz√°r√≥lag Magyarorsz√°g egyetlen humorcsatorn√°ja (illetve *szok√°sos.amcsi.po√©nos.* sorozatokkal telet√∂m√∂tt ad√≥ja) sz√≥l√≠tja meg a vizsgaidŇĎszakban s√≠nylŇĎd√∂ket √©s ŇĎk is csak egy agyserkentŇĎt rekl√°moz√≥ szpottal. De ez most v√°ltozhat.

Kedves vizsg√°z√≥k! √ĖsszegyŇĪjt√∂tt√ľk nektek egy csokorban a hallgat√≥kat tr√©f√°san, szok√°sosan, elidŇĎzŇĎen megsz√≥l√≠t√≥ vide√≥kat, hogy ne csak a f√©szb√ļk, a tumbli √©s a komediszentr√°l elŇĎtt csessz√©tek el az idŇĎt√∂ket. Milyen j√≥.

[Videó1]: Lelkesedj, bváááááhh!

Az elsŇĎ vide√≥n a Hollywood H√≠r√ľgyn√∂ks√©gbŇĎl ismert Szirmai Gergely pr√≥b√°l lelket √∂nteni a szenvedŇĎkbe. K√©rd√©s, mennyire √ľd√≠tŇĎ GergŇĎ lelkifr√∂ccse, √©n eltŇĪrtem volna m√©g egy kis bubit...

[Videó2]: Sztori feketén-fehéren

Tales of Mere Existence, azaz nyersmagyarul a "puszta l√©tez√©s mes√©i" c. sorozat egyik legn√©zettebb epiz√≥dj√°t l√°thatj√°tok, szint√©n az idŇĎh√ļz√°s t√©m√°j√°ban. Az egyszerŇĪ technik√°val megalkotott, de ann√°l kreat√≠vabban elk√©sz√≠tett anim√°ci√≥ mes√©li el egy mezei egyetemista sz√ľrke h√©tk√∂znapj√°t a vizsgaidŇĎszakban. Minden egy k√°v√©folttal kezdŇĎd√∂tt...

[Vide√≥3]: Dalolj a szenvedŇĎkkel!

A most k√∂vetkezŇĎ k√©t √©s f√©l perces vide√≥ban valami elk√©pesztŇĎen sok munk√°t k√≠v√°n√≥ √°m √ľgyesen √∂sszetett produkci√≥t l√°thattok. R√©g√≥ta d√©delgetett √°lmot siker√ľlt megval√≥s√≠tania n√©h√°ny amerikai hallgat√≥nak, akik a "procrastination", azaz a halogat√°s, idŇĎh√ļz√°s jelens√©g√©t dalba √∂ntve, musicales form√°ban t√°lalj√°k a sz√°motokra. Yeah!

[Videó4]: Alakul-a-molekula

Johnny Kelly, a diz√°jnmester √©s grafikus zseni klipje a nyŇĪg√∂s di√°kokat megt√°mad√≥ betegs√©grŇĎl, a halogat√°sr√≥l (mi m√°sr√≥l ugye.) (Amit te is √©ppen mŇĪvelsz.) (Ugye.).

[Videó5]: Gyere vissza Feró, segíteni kell!

Eml√©keztek az √©rvekre, melyekkel sz√ľleitek √©s tan√°raitok pr√≥b√°ltak meggyŇĎzni benneteket, amikor a sz√°tokat h√ļzt√°tok m√°r csak a tanul√°s sz√≥ hallat√°n is? Na, h√°t ezeket kedvenc √∂reg motoros celebpap√°nk, Nagy Fer√≥ tolm√°csol√°s√°ban egy kattint√°ssal fel is id√©zhetitek... ;)

"Sokat engedsz meg magadnak, fiam!" Nem kéne tanulnod?! Nyomás vissza. Csókolom a könyvkupacod! ;)

Advertisement

Ja, de elŇĎtte likeolj benn√ľnket a facebookon! ;)