Id√©n elmarad a szok√°sos korm√°nyzati ponthat√°rhirdetŇĎs k√∂z√©psulis dzsembori, ahol mindenki azon izgulhat, felvett√©k-e hŇĎn √°h√≠tott felsŇĎoktat√°si k√©pz√©s√©re. "De aggodalomra semmi ok!" - √°ll√≠tja a Hallgat√≥i H√°l√≥zat, ugyanis ŇĎk voltak olyan j√≥fejek, hogy az esem√©nyt megrendezz√©k entry free (!) a belv√°rosi Fogash√°zban.

Mire sz√°m√≠thatunk? Val√≥sz√≠nŇĪleg a szok√°sos ponthat√°rkivet√≠t√©sekre, ahol ki-ki maga megn√©zheti, hogy az √©retts√©gi √©v√©re √∂sszekapirg√°lt pontjai meg√ľtik-e az adott szintet, illetve mindenki v√°rhatja a kis telefonj√°ra remegŇĎ k√©zzel az esemest, ahol a nagy √©s ismeretlen egyeteme egy v√°llbavereget√©ssel √ľdv√∂zli. Vagy nem.

Advertisement

Ez egy f√©lig gyomorg√∂rcs√∂s parti lesz, de nem gond, mert rengeteg zenekar b√≥lintott r√°, hogy elj√∂n √©s felp√∂rgeti azokat, akik a sikeres felv√©telij√ľket √ľnneplik. Illetve azokat is, akik a sz√≠vf√°jdalmukat m√°jrong√°l√°ssal √°poln√°k.

Deh√°t ilyen ez a magyar virtus, s√≠rva v√≠gadunk, elŇĎre iszunk a medve bŇĎr√©re, √©s k√∂zben szidjuk a rendszert.

No, de kik jönnek el, illetve mi a konkrét program?

R√∂viden jellemzve szerintem lesz egy molin√≥s, b√∂mbis s√©ta a De√°kt√≥l a Fogasig, majd a helysz√≠nen az alter-pop szerzŇĎp√°ros form√°ci√≥ja, a Marcell √©s Fan√≥ akusztik k√©sz√≠ti elŇĎ a terepet egy r√∂vid blokkal. Ut√°nuk a Csaknekedkisl√°ny csap le r√°nk egybŇĎl a fal√°b√ļ nŇĎ l√°b√°val.

A programot kett√©szeli majd a l√©nyeg (legal√°bbis a k√∂z√©piskol√°soknak l√©nyeges pont), a ponthat√°rok kivet√≠t√©se, m√°r, ha addigra minden sim√°n megy √©s val√≥ban lehet m√°r tudni addigra a keretet.... kh√∂mm, merth√°tugyemostan√°ban furcsa idŇĎs√≠kokban hajland√≥ gondolkodni az ember.

Advertisement

Nos, majd biztosan ezut√°n csap bele mindenki a lecs√≥ba √ļgyis a sokk hat√°s√°ra, s hogy garant√°ltan ne unatkozzon a n√©p, erre m√©g r√°pakol az ex-Fran Palermo, aka Bastille zenekar, akikrŇĎl garant√°ltan nem tal√°ltok semmit az internet nevŇĪ vil√°gh√°l√≥n, mert olyan frissek, mint a harmat, √ļgyhogy ŇĎk lesznek a gimis sokk ut√°n az este m√°sik meglepet√©scsomagja. Hja, √©s ki ne felejtsem az est v√°rva-v√°rt gy√∂ngyszem√©t, a sokakat megmozgat√≥, bevonz√≥ Kisteh√©n zenekart, akiket valamilyen csoda folyt√°n siker√ľlt a HaHanak kimazsol√°znia a Di√°kcsemeg√©bŇĎl :) ut√°nuk pedig a lemezlovas v√≠z√∂z√∂n, a Workers on Decks, akiket rem√©lj√ľk nem kapcsol le majd a nemzeti d√≠√≠dzs√© sz√∂vets√©g illeg√°l gombtekerget√©s miatt.

Advertisement

M√ČGEGYSZER ( - "ma √©jjel") r√∂viden √©s √°tl√°that√≥bban:

17:00 gy√ľlekezŇĎ a De√°k t√©ri templom elŇĎtt, utcafesztiv√°l a Fogash√°zig
18:00 Marcell és Fanó akusztik
18:.45 Csaknekedkisl√°ny
20:00 PONTSZ√ĀMOK KIHIRDET√ČSE
21:00 Bastille (volt Fran Palermo)
22:00 Kistehén
23:00 WorkersOnDeck: Borg - Benet - PanDub

Advertisement

Gyertek ti is, középiskolások és már csak lélekben középiskolások! Ott találkozunk!

Advertisement

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz r√°nk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. √Čs l√°jkojj√°' minket a Facebookon.