Uni-plus. Hallottatok m√°r r√≥la? Nem?! H√°t mi sem. Pedig hi√°nyp√≥tl√≥ egy oldal. Minden friss g√≥lya ismeri az √©rz√©st, hogy FELVETTEK‚Ķ√©s most mi lesz? Kik is lesznek azok, akikkel igaz√°b√≥l megkezdŇĎdik a nagybetŇĪs √©let!

Az uni-plusz oldala pont ezen pr√≥b√°l seg√≠teni, egy helyre gyŇĪjti az azonos szakokra felvett fiatalokat. Nem, ez nem az √ļj Facebook, hiszen ha regisztr√°lsz, az oldalon bel√ľl szinte semmi tartalom nincs, csak h√°rom men√ľpont: Csoportt√°rsak, √úzenŇĎfal √©s T√°mogat√≥k.

Na de hogy is tal√°lja meg a csoportt√°rsainkat? A regisztr√°l√°sn√°l te √°ll√≠thatod be, hogy hova is vettek fel, melyik egyetem melyik kar√°nak, melyik szak√°ra. Nem, nincs lehetŇĎs√©g arra, hogy v√©gig trollkodd az √∂sszes szakot, mert a regisztr√°l√°s ut√°n mind√∂ssze k√©tszer v√°lthatsz csoportot.

Nem kell profilk√©pet, meg adatokat felt√∂ltened, ugyanis a rendszer √∂sszek√∂t a Facebook profiloddal, √©s annak a linkj√©t rakja be a csoportt√°rsak men√ľpont al√°. √ćgy mindenki ‚Äď nagy val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel ‚Äď egy akt√≠v fel√ľleten kereszt√ľl keresheti meg m√°sikat. Az √úzenŇĎfal sem belsŇĎ fejleszt√©s, a Facebook kommentel√©s van mind√∂ssze integr√°lva a rendszerbe.

Advertisement

A tavalyi √©vben m√°r tartottak egy pr√≥ba√©vet, letesztelendŇĎ az alkalmaz√°s hasznoss√°g√°t. Ennek eredm√©nye:
- k√∂zel 10 000 regisztr√°lt felhaszn√°l√≥, ebbŇĎl t√∂bb mint ezer az elsŇĎ n√©gy √≥r√°ban
- napi 8000 oldalletöltés
- 200 ezer+ oldalletöltés összesen
- vid√©ki szem√©lyes csoportt√°rs-tal√°lkoz√≥k (Szeged, Debrecen, GyŇĎr, Miskolc), 2-400 di√°k r√©szv√©tel√©vel

Az idei √©vben m√°r komoly t√°mogat√≥kat is siker√ľlt a Csoportt√°rskeresŇĎ m√∂g√© √°ll√≠tani: FHB, ingatlan.com, Oxxo, Profiles International, Y gener√°ci√≥ iskolasz√∂vetkezet, MyPromo.

Advertisement

Próbáljátok ki, és írjátok meg véleményeteket levében (atlatszooktatas@gmail.com), Facebook-n, vagy itt kommentben.

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz r√°nk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. √Čs l√°jkojj√°' minket a Facebookon.