kettő per kettő
kettő per kettő

Óriásit trollkodik a Heti Válasz vagy tényleg megzápult az agyuk?

Illustration for article titled Óriásit trollkodik a Heti Válasz vagy tényleg megzápult az agyuk?

"A tolerancia diktatúrája" címmel köszönt mindenkit a Heti Válasz a címlapján, amit hogy megdobják a lapeladást, még gyorsan a facebookra is feltöltötték Cover-photonak. De most komolyan, kell ennyire homofóbkodni, hogy azt is elfelejtsük, hogy amúgy a magyar kisebbségek is kisebbségek?

Advertisement

Toleranciát várunk el a környező országoktól a magyar lakosság helyzetének kezelésében, követeljük az amnesztiát, és mondjuk ki, például egy román szempontjából éppen úgy vagyunk veszélyesek a többségre, mint ahogyan a Heti Válasz most reklámozza a homoszexuálisokat. Mégis erőszakoskodunk a kulturális autonómiáért, ami egyébként jár, éppen úgy, ahogy az autonómia bizonyos formái a melegeket is megilletnék.

Komolyan nem lehet megérteni, hogy a tolerancia amúgy éppen nem arról szól, hogy piedesztára emelünk egy kisebbséget, hanem hogy megpróbáljuk azt elfogadni és megérteni? Tényleg annyira bonyolult ebből nem politikai kérdést csinálni, hanem meghagyni annak, ami, vagyis egy közéleti (!!!) vitatémának, egy civil programnak?

Advertisement

Igen, borzalmas, hogy a liberálisok politikai nyerészkedésből lettek a meleg jogok élharcosai, de ugyanilyen haszonszerzés, amit a konzervatív oldal művel. Ne buzizzunk, ne homofóbozzunk, beszélgessünk!

Illustration for article titled Óriásit trollkodik a Heti Válasz vagy tényleg megzápult az agyuk?

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá' minket a Facebookon.

Share This Story

Get our newsletter