Tegnap n√°lunk jelent meg egy l√°ny t√∂rt√©nete, akit tavaly a VOLT Fesztiv√°lon megerŇĎszakoltak. Szomor√ļ m√≥don kommentelŇĎink egy r√©sze nem csak a t√∂rt√©net hiteless√©g√©ben k√©telkedett, de t√∂bben l√°nyt hib√°ztatt√°k, √©s alp√°ri st√≠lusban nyilatkoztak egy bŇĪncselekm√©ny √°rtatlan √°ldozat√°r√≥l. Bar√°tnŇĎj√©nek level√©t k√∂z√∂lj√ľk.

ElŇĎzm√©nyek

Tegnapi cikk√ľnkben szerkeszt√©s n√©lk√ľl k√∂z√∂lt√ľk egy a tavalyi VOLT Fesztiv√°lon, megerŇĎszakolt l√°ny level√©t. Rengetegen olvast√°k el a cikket, de sajnos sok kommentelŇĎnek nem jutott m√°s az esz√©be, mint hogy a l√°ny a hib√°s vagy hogy teljesen nyilv√°nval√≥an kital√°lt a t√∂rt√©net. A t√∂rt√©net nem kital√°lt, √©s b√°r nagyon elterjedt ilyen esetekben az √°ldozatok hib√°ztat√°sa, ez egy√°ltal√°n nem elfogadhat√≥, sŇĎt, visszatasz√≠t√≥, aljas dolog.

Advertisement

Az al√°bbiakban szint√©n szerkeszt√©s n√©lk√ľl k√∂z√∂lj√ľk az √°ldozat bar√°tnŇĎj√©nek level√©t.

A sr√°cok, akikkel megismerkedt√ľnk √©s

kezdetben szimpatikusnak tŇĪntek,

hamar megv√°ltozott r√≥luk a v√©lem√©nyem. miut√°n felaj√°nlott√°k az italt, amit a bar√°tnŇĎm elfogadott, de √©n visszautas√≠tottam, erŇĎszakosan nyomulni kezdtek mindkettŇĎnkre. A sr√°c aki √©nr√°m nyomult √©s annak a szem√©t √°llatnak a bar√°tja volt, aki megerŇĎszakolta k√©sŇĎbb a bar√°tnŇĎmet, erŇĎszakoskodni kezdett √©n pedig egy hat√°rozott mozdulattal ell√∂ktem magamt√≥l. Mire a sr√°c csak annyit reag√°lt, hogy a k@rva any√°d, majd lel√©celt. Odamentem a bar√°tnŇĎmh√∂z √©s k√∂z√∂ltem neki, hogy √©n legsz√≠vesebben elh√ļzn√©k innen, mire a bar√°tnŇĎm is helyeselt. Erre azonban a bar√°tnŇĎmre nyomul√≥ sr√°c "szagot fogott", hogy lel√©pn√©nk √©s telibe le√∂nt√∂tt s√∂rrel, s ut√°na el is tŇĪnt a szem√ľnk elŇĎl. Sz√≥ltam a bar√°tnŇĎmnek, hogy kimosom ezt az adag s√∂rt a hajamb√≥l √©s a ruh√°mb√≥l, addig v√°rjon meg ott a l√©pcsŇĎn, ahol √©ppen √ľlt. K√∂zben megk√©rtem n√©h√°ny haveromat, hogy tarts√°k addigis szemmel. Mire azonban a cuccaimb√≥l ki√∂bl√≠tettem az alkoholt,

Advertisement

a bar√°tnŇĎm eltŇĪnt.

A k√©sŇĎbbiekben kider√ľlt, a pultos l√°nyt√≥l tudtam meg m√°snap, hogy √ļjra feltŇĪnt a sr√°c, megk√∂rny√©kezte a bar√°tnŇĎmet egy itallal, majd egy√ľtt tŇĪntek el. ElŇĎsz√∂r nem estem ketsegbe amikor eltŇĪnt a bar√°tnŇĎm, mert rutinos fesztiv√°loz√≥ vagyok, √©s ilyenkor √°ltal√°ban megker√ľl az ember. Egykor besz√©ltem a bar√°tnŇĎm ismerŇĎseivel, bar√°taival akik egybŇĎl a seg√≠ts√©gemre voltak √©s velem egy√ľtt kerest√©k a bar√°tnŇĎmet. Hajnali n√©gyig j√°rk√°ltunk fel-al√° √©s megn√©zt√ľk az √∂sszes helyet a fesztiv√°l ter√ľlet√©n. Akkor adtuk fel a keres√©st, amikor reggel f√©l 5kor a sz√°znyolcvanadik h√≠v√°sra a telefonja kikapcsolt √°llapotot jelzett. Azt mondt√°k a bar√°tnŇĎm bar√°tai is, hogy nem lesz gond, reggelre biztosan elŇĎker√ľl a bar√°tnŇĎm. Az √∂cs√©m is lentvolt a fesztiv√°lon n√©h√°ny haverj√°val, akik v√°llalt√°k, hogy hazak√≠s√©rnek hajnalban.

Advertisement

A bar√°tnŇĎm csak d√©lelŇĎtt 11kor adott mag√°r√≥l √©letjelet.

Mikor haza√©rt a bar√°tnŇĎm taxival azonnal kik√©rdeztem mi t√∂rt√©nt vele, ŇĎ mindent elmes√©lt. L√°tszott a bar√°tnŇĎm√∂n, hogy iszony√ļan √°llapotban van minden √©rtelemben. Tiszta por √©s s√°r volt, fel volt dagadva az arca, amire calciumot adtam neki. Mialatt lef√ľrd√∂tt √©s aludt egy keveset √©n addig sokkos √°llapptban telefon√°lgattam. EgyszerŇĪen nemtudtam mit kezdjek a helyzettel.

Mikor a k√≥rh√°zba √©rt√ľnk nem voltam meglepve azon, hogy

nem siettek a seg√≠ts√©g√ľnkre,

mert egy √©vvel ezelŇĎtti fesztiv√°l alatt az akkori pasimnak t√ľszŇĎs mandulagyullad√°sa volt √©s ŇĎt sem akart√°k elŇĎsz√∂r ell√°tni, mert nem soproni lakos √©s nem volt √©letvesz√©lyben. Am√≠g a bar√°tnŇĎmet kezelt√©k rovarcs√≠p√©ssel addig megpr√≥b√°ltam nŇĎgy√≥gy√°szt ker√≠teni. Kb v√©gig veszekedtem az orvosokkal, hogy seg√≠tsenek, mire kiharcoltam, hogy a fŇĎorvossal besz√©ljek, aki egy idŇĎpontot aj√°nlott m√°snap d√©lre a nŇĎgy√≥gy√°szatra. Ami ideges√≠tŇĎ volt, hogy senki nem reag√°lt a t√∂rt√©ntekre azonnal, √ļgy √©rzem nem vettek minket komolyan. Mi lett vna ha a bar√°tnŇĎm aidses lett volna vagy terhes? Mi√©rt nem vettek v√©rt azonnal vagy vizsg√°lt√°k ki? Ez k√∂teless√©ge lett volna b√°rmilyen eg√©szs√©g√ľgyi dolgoz√≥nak, ha kimondom, hogy nemi erŇĎszak gyan√ļja √°ll fenn.

A bar√°tnŇĎm a levetett holmijait egy zacsk√≥ban hagyta nekem, h√°tha sz√ľks√©ge lesz r√° a rendŇĎrs√©gnek bizony√≠t√©kk√©pp.


Kerdezoskodtem a fesztiv√°lon aznap este is mikor a bar√°tnŇĎmet hazavitt√©k aut√≥val Pestre, hogy ki lathatta a bar√°tnŇĎmet a sr√°ccal meg a r√≥luk k√©sz√≠tett mobilos k√©pemet mutogattam. Egy biztons√°gi konkr√©tan elsirta magat a sztori hallat√°n, ugyanis a tavalyi feztiv√°lon egy hasonl√≥ eset alkalm√°val ŇĎ ott volt, amikor egy megerŇĎszakolt l√°nyra leltek r√° a fesztiv√°l mellett levŇĎ erdŇĎben holtan, v√©rzŇĎ torokkal.


Kovetkezo nap d√©lelŇĎtt felh√≠vott a rendŇĎrs√©g, hogy √°tveszik a bar√°tnŇĎm levetett ruh√°it, melyeket aznap viselt, ugyanis a bar√°tnŇĎm addigra feljelent√©st tett Pesten.
Azt √≠g√©rt√©k a sz√°ll√°somon lesznek d√©lut√°n 2 k√∂r√ľlre. Ehhez k√©pest este 11re √©rtek a h√°zhoz.


Egesz vegig a haz elott √ľltem ŇĎket v√°rva √©s v√©gig arra gondoltam, hogy ez az eg√©sz miattam tortent. Mikor v√©gre meg√©rkeztek a rendŇĎr√∂k az √∂cs√©m megk√©rdezte ŇĎket, hogy nem lehetett volna egy kicsit hamarabb √©rkezni? mire a v√°lasz annyi volt, hogy lehet √°m az √∂rs√∂n is √©jszak√°zni, ha valami nem tetszik.

Este bementem m√©g a fesztiv√°lra, hogy tov√°bb k√©rdezŇĎsk√∂djek, ott m√©g t√∂bb fesztiv√°lon dolgoz√≥ megerŇĎs√≠tette, hogy l√°tt√°k ŇĎket a sr√°ccal. A sokk hat√°s√°ra p√°nikrohamot kaptam az embert√∂meg √©s a t√∂rt√©ntek miatt, √≠gy egybŇĎl hazamentem a sz√°ll√°sra √©s megk√©rtem a csal√°domat, hogy vigyenek haza m√°snap reggel. Az√≥ta a budapesti rendŇĎrs√©gen voltam t√∂bbsz√∂r, ahol kedvesek √©s meg√©rtŇĎek voltak velem, viszont hozz√°tett√©k, hogy a soproni kolleg√°kkal neh√©z nagyon egy√ľttmŇĪk√∂dni, mert nem t√ļl seg√≠tŇĎk√©szek.