kettő per kettő
kettő per kettő
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nincs HÖK a képzőművészeti egyetemen!

A magyar nyelvet kifacsaró, tipikus HÖK-ös stílusban megírt közleményt tett ki a képzőművészeti egyetem hallgatói önkormányzata a honlapjára, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy nincs HÖK az egyetemen, mert valami gond volt a választással. De vajon mi?

Illustration for article titled Nincs HÖK a képzőművészeti egyetemen!

A Mai napon, azaz 2014. június 17.-én 13:00 órai kezdettel a Hallgatói Önkormányzat elnöksége egyeztetést tartott az Egyetem vezetőségével.
Az egyeztetés eredményeként a felek megállapították egy, a következő szemeszter indulásakor lebonyolításra kerülő évközi választás szükségességét.
Az évközi választás megszervezését a februári rendszeres Hallgatói Önkormányzati választások kétes kimenetele indokolta.
A 2014/2015 tanévkezdésre tervezett választásáig a Magyar Képzőművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzat nélkül működik, így ez idő alatt a HÖK a szenátusban sem képviselheti a hallgatókat.
A 2013/2014. évi megalakult Hallgató Önkormányzat eddigi munkáját az Egyetem vezetősége elismeri, erről nyilatkozatot tett.
Szeretnénk ösztönözni benneteket és kérjük, hogy Szeptemberben segítsétek a HÖK újraalakulását jelentkezésetekkel, szavazataitokkal, részvételetekkel.

Advertisement

Ez szerepel a Képző HÖK honlapján, szerintetek mi történt? Kérdéseinkkel megkerestük az egyetemet és a HÖK-öt is, de a ti véleményetekre és információitokra is kíváncsiak vagyunk. Írjátok meg kommentben, hogy szerintetek mi történt!

A kép az MKE HÖK Facebook-oldaláról, az Évzáró bulika 2014 című albumból származik.

Share This Story

Get our newsletter