kettő per kettő

A múltkori akciójuk után megint krétáztak a középiskolások. Bár nem voltak sokan, most is született egy-két jó felirat. A kérdés: miért focira meg stadionokra költ a kormány oktatás helyett? ,,Éljen Viktor, éljen a Párt, hajrá Felcsút, wáá!"

Nos, egy ironikus demonstrációnak indult, de mivel kevesen voltunk, felhagytunk a tervvel. Volt nálunk egy megafon, azzal hirdettük az igét (nem, nem a bibliát, hanem Orbán beszédét) a tanulás fontosságáról, majd elmentünk, vettünk egy kis krétát.

A krétával a Moszkván (néhány narancsagyú valamiért Széll Kálmánnak hívja) akartunk kezdeni valamit, de túl sok volt az ember, ezért átvonultunk a Jászai Mari térnél található mittudoménmilyen intézethez (Képviselői Irodaház), de onnan elküldött a yard, ezért a Jászain folytattuk magánakciónkat. Megközelítőleg 5 ironikus magjegyzést tettünk a lezáratlan oktatási rendszerben tett változtatások ellen, majd mentünk tovább a parlamenthez (félek nagy betűvel írni...), ahol a HAJRÁ FELCSÚT feliratot rajzoltuk fel, majd a megafonnal szórakozva továbbhaladtunk a metró felé.

Advertisement

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá' minket a Facebookon.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter