A m√ļltkori akci√≥juk ut√°n megint kr√©t√°ztak a k√∂z√©piskol√°sok. B√°r nem voltak sokan, most is sz√ľletett egy-k√©t j√≥ felirat. A k√©rd√©s: mi√©rt focira meg stadionokra k√∂lt a korm√°ny oktat√°s helyett? ,,√Čljen Viktor, √©ljen a P√°rt, hajr√° Felcs√ļt, w√°√°!"

Nos, egy ironikus demonstr√°ci√≥nak indult, de mivel kevesen voltunk, felhagytunk a tervvel. Volt n√°lunk egy megafon, azzal hirdett√ľk az ig√©t (nem, nem a bibli√°t, hanem Orb√°n besz√©d√©t) a tanul√°s fontoss√°g√°r√≥l, majd elment√ľnk, vett√ľnk egy kis kr√©t√°t.

A kr√©t√°val a Moszkv√°n (n√©h√°ny narancsagy√ļ valami√©rt Sz√©ll K√°lm√°nnak h√≠vja) akartunk kezdeni valamit, de t√ļl sok volt az ember, ez√©rt √°tvonultunk a J√°szai Mari t√©rn√©l tal√°lhat√≥ mittudom√©nmilyen int√©zethez (K√©pviselŇĎi Irodah√°z), de onnan elk√ľld√∂tt a yard, ez√©rt a J√°szain folytattuk mag√°nakci√≥nkat. Megk√∂zel√≠tŇĎleg 5 ironikus magjegyz√©st tett√ľnk a lez√°ratlan oktat√°si rendszerben tett v√°ltoztat√°sok ellen, majd ment√ľnk tov√°bb a parlamenthez (f√©lek nagy betŇĪvel √≠rni...), ahol a HAJR√Ā FELCS√öT feliratot rajzoltuk fel, majd a megafonnal sz√≥rakozva tov√°bbhaladtunk a metr√≥ fel√©.

Advertisement

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz r√°nk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. √Čs l√°jkojj√°' minket a Facebookon.