Gyorsh√≠r: A mai napon lemondott a Hallgat√≥i √Ėnkorm√°nyzatok Orsz√°gos Konferenci√°ja eln√∂ki posztj√°r√≥l Nagy D√°vid. Forr√°saink szerint ezt a d√∂nt√©s√©t azzal magyar√°zta, hogy kapott egy zs√≠ros √°ll√°st az √°llamtitk√°rs√°gon mag√°n√©leti √©s tanulm√°nyi okai vannak. Amint t√∂bbet tudunk jelentkez√ľnk. Gyorsh√≠r v√©ge.

Update: Az MTI majdnem olyan gyors volt mint mi:

Nagy D√°vid szombaton az MTI-nek √ļgy nyilatkozott: az√©rt d√∂nt√∂tt a lemond√°s mellett, mert a megv√°laszt√°sa √≥ta eltelt h√°rom √©vben minden energi√°j√°t a szervezet ir√°ny√≠t√°sa k√∂t√∂tte le, √©s sem mag√°n√©let√©re, sem tanulm√°nyaira nem tudott kellŇĎ idŇĎt ford√≠tani.A H√ĖOK vezet√©s√©t √ľgyvezetŇĎ eln√∂kk√©nt K√∂r√∂sparti P√©ter jelenlegi eln√∂khelyettes veszi √°t.

Update2: Nagy "Proper" D√°vid most 29 √©ves, 2010 √≥ta vezette a H√ĖK-√∂k orsz√°gos szervezet√©t. K√∂z√©piskol√°ba Szombathelyen j√°rt, a Kereskedelmi √©s Vend√©gl√°t√≥i Szakk√©pzŇĎ Iskola padjait koptatta, ahol t√∂bbek k√∂z√∂tt k√∂z√©pfok√ļ angol √©s felsŇĎfok√ļ n√©met nyelvtud√°sra tett szert, √©retts√©gi vizsg√°t is k√©t (magyar √©s n√©met) nyelven tett.

A H√ĖOK honlapj√°n, vagy Facebook oldal√°n egyelŇĎre nyoma sincs a v√°ltoz√°snak, k√∂zlem√©nyt nem tettek k√∂zz√© √©s az el√©rhetŇĎs√©gek men√ľpont alatt m√©g mindig Nagy D√°vid szerepel eln√∂kk√©nt (@16:18)

Update 3, MTI 2.0:
Nagy D√°vid szombaton az MTI-nek √ļgy nyilatkozott: az√©rt d√∂nt√∂tt a lemond√°s mellett, mert a megv√°laszt√°sa √≥ta eltelt h√°rom √©vben minden energi√°j√°t a szervezet ir√°ny√≠t√°sa k√∂t√∂tte le, √©s sem mag√°n√©let√©re, sem tanulm√°nyaira nem tudott kellŇĎ idŇĎt ford√≠tani.
A H√ĖOK eln√∂ke az MTI k√©rd√©s√©re r√∂viden √ļgy √©rt√©kelte, hogy viharos idŇĎszakon van t√ļl a felsŇĎoktat√°s. Sok m√©g a nyitott k√©rd√©s, de rem√©lhetŇĎleg ŇĎsztŇĎl a munka szakmai s√≠kon folytat√≥dik tov√°bb - mondta Nagy D√°vid.
A H√ĖOK vezet√©s√©t √ľgyvezetŇĎ eln√∂kk√©nt K√∂r√∂sparti P√©ter jelenlegi eln√∂khelyettes veszi √°t, aki a Debreceni Egyetem hallgat√≥i √∂nkorm√°nyzat√°nak eln√∂ke.
Nagy D√°vid a gyŇĎri Sz√©chenyi Istv√°n Egyetem hallgat√≥ja, m√°sodik, k√©t√©ves eln√∂ki ciklus√°t id√©n janu√°r 1-vel kezdte meg.

Advertisement

Kép innen.