kettő per kettő

Le a cink.hu diktatúrájával!

Ma reggel arra ébredt az Átlátszó Oktatás szerkesztősége, hogy valami nincs rendben. Én például félálomban kaptam egy telefont, hogy tegyem meg Nikita kollégát adminnak, mert se ő, se Prinz úr nem tud posztolni, vagy új embert felvenni a szerzők közé, vagy ilyesmi - nem emlékszem, nem nagyon voltam még magamnál. De az előérzetem rossz volt.

Aztán most este, ahogy nézegettem a blog adminjait, észrevettem, hogy Szily László, bizony, a cink nagymestere lett a blogunk über-adminja. Meg akartam tenni Sörősz szerzőtársamat adminnak, hogy ő is szabadon garázdálkodhasson, de EZT SEM ENGEDTE a rendszer. Mi pedig, ugye, a rendszer ellen lázadunk.

Szóval most úgy állunk, hogy a véres verejtékkel létrehozott blogunk fölött átvette az uralmat egy Amerikából pénzelt óriás, a cink, élén Szilyvel, akinek a neve a középiskolai földrajz tanároméval azonos, és ez nem jelent jót. Őt nem szerettük, és nyilvános földrajzkönyv-égetést tartottunk a gimi előtt. Nem szeretnénk kinyomtatott cink-posztokat égetni, de jelzem, hogy van öngyújtónk, és nyomtatónk is.

Advertisement

A diktátor:

Share This Story