K√∂v√©r L√°szl√≥nak k√∂sz√∂nhetŇĎen tort √ľlt az ostobas√°g √©s a t√∂rt√©nelemhamis√≠t√°s a hortob√°gyi kitelep√≠tettek eml√©k√©re rendezett megeml√©kez√©sen a hortob√°gyi √∂kumenikus templomban.

Olyan aranyk√∂p√©seket siker√ľlt produk√°lnia a porlasztott Tam√°si-wannabe nyilast √©deserd√©lybe export√°l√≥ h√°zeln√∂knek, mint p√©ld√°ul: ‚ÄěA 20. sz√°zad m√©ly sebeket √ľt√∂tt Magyarorsz√°gon, az elsŇĎ √©s a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ maradand√≥ k√°rokat okozott, √©s enn√©l csak egy rosszabb volt: az, amikor magyar fordult magyar ellen.‚ÄĚ Egyes reneg√°t v√©lem√©nyek szerint egy√©bk√©nt a magyarok m√°s magyarok ellen val√≥ fordul√°sa bek√∂vetkezett m√°r az elsŇĎ vil√°gh√°bor√ļ ut√°n is, a m√°sodikr√≥l nem is besz√©lve. Ja, √©s nem csak a nemzetk√∂zi szocializmus, hanem a t√∂rzs√∂k√∂s magyars√°g nev√©ben is, hogy tet√©zz√ľk m√©g egy kicsit.

Forrás: http://orulunkvincent.blog.hu/2013/02/25/kom…

A k√∂zelm√ļltra √°tt√©rve a Z√©t√©nyi-Tak√°cs t√∂rv√©nyjavaslatot az akkori Fidesszel egyetemben nem megszavaz√≥ K√∂v√©r azt mondta: ‚ÄěA rendszerv√°ltoztat√°shoz (‚Ķ), amelynek elsŇĎ h√ļsz esztendej√©be m√©g az sem f√©rt bele, hogy hitelesen deklar√°ltassanak a kommunizmus bŇĪnei, hogy felelŇĎss√©gre vonassanak azok a konkr√©t szem√©lyek, akik az elvont eszme jegy√©ben nagyon is konkr√©t bŇĪn√∂ket k√∂vettek el h√ļs-v√©r emberek ellen‚ÄĚ

Advertisement

A pr√≠met m√©gis az akkor m√©g H√≠rszerzŇĎs (eml√©kszik m√©g valaki?) Tokfalvi √°ltal m√°r √∂t √©ve leleplezett √©s az urbanlegends.hu kamuid√©zet-megamix√©nek kommentjei k√∂zt is szereplŇĎ id√©zet vitte, miszerint: ‚ÄěCinizmusuk, szemtelens√©g√ľk, hatalom√©hs√©g√ľk, g√°tl√°stalans√°guk, rombol√°si hajlamuk, kult√ļra- √©s szellemelleness√©g√ľk elk√©pzelhetetlen minden m√°s norm√°lis, azaz nem kommunista ember sz√°m√°ra. A kommunista nem ismeri a sz√©gyent, az emberi m√©lt√≥s√°got, √©s fogalma sincs arr√≥l, amit a kereszt√©ny etika √≠gy nevez: lelkiismeret.‚ÄĚ

Igen k√≠v√°natos lenne, ha a magukat a t√∂rt√©nelem urainak k√©pzelŇĎ politikusok, √©l√ľk√∂n K√∂v√©r L√°szl√≥val lehetŇĎleg igyekezn√©nek nem megal√°zni √©s kihaszn√°lni az √°ldozatok eml√©k√©t t√∂rt√©nelmietlen kijelent√©sekkel √©s a magyar net mocsar√°ban terjedŇĎ kamu id√©zettekkel. Szolzsenyicin √©ppens√©ggel √≠rt bŇĎven el√©g rosszat a kommunizmusr√≥l ahhoz, hogy a legutols√≥ besz√©d√≠r√≥ is k√∂nnyŇĪszerrel v√°logathasson a hat√°sosabbn√°l hat√°sosabb id√©zetek k√∂zt. A k√∂v√©ri kommunist√°z√°sra pedig k√©t hib√°tlan v√°lasz is sz√ľletett nemr√©giben, l√°sd itt.

A fenti k√©p kamu (ld. a pecs√©tet), b√°r K√∂v√©r val√≥ban az MSZMP KB Ifj√ļs√°gkutat√≥ Int√©zet√©ben, majd az MSZMP KB T√°rsadalomtudom√°nyi Int√©zet√©ben dolgozott.

Advertisement

Kövessetek minket Facebookon és Twitteren!

UPDATE 2013.06.22. 19:33: √ögy tŇĪnik, a Fidesz-vezetŇĎs√©gbŇĎl nem K√∂v√©r haszn√°lta elŇĎsz√∂r nyilv√°nosan a kamuid√©zetet. Ahogy Tokfalvi tavaly meg√≠rta, m√°r L√°z√°r J√°nosnak is siker√ľlt els√ľtnie azt.