kettő per kettő
kettő per kettő
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Itt a másodfokú, jogerős ítélet, várjuk az adatokat az ELTE-től

Jogerősen is megnyertük az ELTE elleni információszabadság perünket, és az ítéletet is kézbesítették. Egy-két héten belül megkaphatjuk a hőn áhított adatokat. Az ítélet itt olvasható el.

A bíróság nem értett egyet az egyetem érveivel és kötelezte őket, hogy adják ki az adatokat. Az ELTE főtitkára, Rónay Zoltán egy interjúban azt mondta, hogy a vesztes ítélet kézhezvétele után ki fogják adni az adatokat, de utána a Kúriához fordulnak és felülvizsgálatot kérnek az ügyben.

Advertisement
Illustration for article titled Itt a másodfokú, jogerős ítélet, várjuk az adatokat az ELTE-től

Mivel mi megkaptuk az ítéletet, valószínűleg az ELTE is, tehát - elvileg - heteken belül turkálhatunk majd a múltban, két év után végre kiderülhet, hogy mennyi jutalmat és fizetést kaptak az ELTE jogi kar hallgatói önkormányzatának tisztségviselői.

Advertisement

A perben a Társaság a Szabadságjogokért (Hídvégi Fanny adatvédelem és információszabadság programvezető) adott segítséget nekünk, a jogi képviseletet Pető Márk látta el, köszönjük nekik a segítséget!

Kép innen.

Share This Story

Get our newsletter