kettő per kettő
kettő per kettő
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Így segít az ügyvédi kamara egy leendő ügyvédnek

Aki ügyvéd akar lenni, annak ügyvédiskolába kell járnia. Egy olvasónk beiratkozott a hétfő-szerdai csoportba, de később kiderült, hogy egy másik képzése ütközik ezzel. Még bőven a végső jelentkezési határidő előtt írt egy levelet az ügyvédiskolát szervező Budapesti Ügyvédi Kamarának, hogy tegyék át másik csoportba. Hogy mit válaszoltak?

Iratkozzon be egy másik csoportba!!!!!

Illustration for article titled Így segít az ügyvédi kamara egy leendő ügyvédnek
Advertisement

Megszólítás nélkül, de öt felkiáltójellel! Az eredetileg a kamarának küldött levél egyébként teljesen normális volt, nem volt bunkó, vagy kötekedő, egyszerűen segítséget kért egy leendő ügyvéd, attól a kamarától, amelyik elvileg érte dolgozik. A BÜK honlapja szerint a kamara az "ügyvédek szolgálatában" gondoskodik a jogaik védelméről, segíti a kötelezettségeik teljesítését és szervezi a szakmai továbbképzést.

Érdekes egyébként, hogy ha az előbbi oldalon a kamara történetéről szóló linkre kattintunk, egy hibaüzenetet kapunk: bejelentkezés nélkül nem olvashatjuk el a BÜK történetét.

Advertisement

Nyaljátok ki!

Nem teljesen biztos, hogy a kamara valóban az ügyvédek érdekében dolgozik: tavaly az egyik ügyvéd (Dr. Sz. K.) annyira kiakadt, hogy a kamarai tagdíj átutalásakor ezt a szöveget írta a közlemény rovatba:

teccenek kinyalni a seggem.

A kamara nem értette a humort: ügyvédhez méltatlan magatartás miatt fegyelmi eljárást indítottak az ügyvéd ellen.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter