kettő per kettő
kettő per kettő

Honlapot indít a szegedi hallgatók vezére

Illustration for article titled Honlapot indít a szegedi hallgatók vezére

Örömmel fedeztük fel, hogy saját Facebook-oldala és blogja után honlappal is jelentkezik Török Márk. A torokmark.hu oldalon megfogalmazott ars poetica szerint egy nemzet felemelkedésének záloga az oktatás, az SZTE EHÖK elnöke ezt szem előtt tartva osztja meg tapasztalatait látogatóival.

Advertisement

A tetszetős honlapon – a fentieken kívül – érdemi tartalom még nincs, de a Facebook-belépés lehetőségét felkínálja, anélkül, hogy ehhez bármilyen más oldalt kellene lájkolnia a látogatónak. Bár az Internet Szolgáltatók Tanácsa szerint Török Márk saját tulajdonát képezi a honlap, a minőségre garancia, hogy adminisztrációjáért és fejlesztéséért a többi EHÖK-honlapért is felelős Ponty-Média Kft. és RailsIC InfoTeam fáradozik. Az oldalon a kor követelményeinek megfelelően kereső funkció és úgynevezett RSS feed is segíti majd az információhoz jutást.

Szerkesztőségünk üdvözli, hogy a hallgatói önkormányzat egy újabb, tizennegyedik csatornán is utat talál a nyilvánossághoz, hiszen minden ilyen lépés közelebb visz ahhoz, hogy a hallgatók egyszer majd a lehető legszélesebb körben megismerjék érdekképviseletük működését és gazdálkodását. Örömmel fogadtuk a honlapindítás hírét azért is, mert arra enged következtetni, hogy Török Márk évtizedes HÖK-ös jubileumához közeledve sem tervezi feladni az egyetemistákért 1956 büszke örököseként vívott harcát, neve immár a szegedi hallgatói önkormányzatiságtól elválaszthatatlan.

Advertisement

Szívből gratulálunk és szeretettel várjuk az értékes gondolatokat, tapasztalatokat!

Illustration for article titled Honlapot indít a szegedi hallgatók vezére

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz ránk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. És lájkojjá' minket a Facebookon.

Share This Story

Get our newsletter