Az Átlátszó Oktatás kilencedik helyezést ért el Közélet kategóriában az idei Goldenblogon, és ugyanott a zsűri tíz kedvence között található. Fanó, Nikita és Unya képvisel bennünket a Grundban zajló díjátadón, közvetítjük az eseményeket!

20.57 Itt vannak szépen részletesen felsorolva a nyertesek.

20.51 Már csak a YOLO van hátra, ha rendkívüli dolog történik, netán sikerül szalonképes partifotót is készíteni, még jelentkezünk.

20.45 Az előtérben diszkrét termékelhelyezés, belül állófogadás. Stábunk keserűségtől és pálinkától kimart gyomrát kajaillat vigasztalja.

Advertisement

20.38 Nikitának nincs söre. Mentsétek meg!

20.32 Némi interferencia van a közvetítő vonalban. Bezzeg ha mi nyertük volna azt a csodagyors mobilinternetet, amit az imént osztottak ki!

Advertisement

20.30 "Valami.faszi a nagydij nyerteseket konferalja fel. Blogolni konnyu" Annyira nem is, amikor ebből kéne információt kihámozni.

20.29 A Youtube díjazottjai jönnek. Közélet katególiában Ponciusz Pilátusz nyelt. Az Életmód kategória győztese a Felelős gasztrohős.

Advertisement

20.26 Kétszemélyes wellness hétvége, illetve vacsora a különdíj. Valamelyiknek az Átlátszó blog örülhet, és a Határátkelő is nyert megint valamit!

20.25 Ego kategóriában a Nem ebben állapodtunk meg! a szerencsés nyertes.

20.20 Az Életmód kategóriában a Travellina, Biznisz kategóriában az Angol nyelvtanítás a zsűri kedvence.

Advertisement

20.19 Meg HVG előfizetés is a nyeremény.

20.18 A Civil kategória zsűridíjasa A város mindenkié blog.

20.17 16 GB-os iPod a nyeremény.

20.16 Nem, dehogy, itt vagyunk még. A Popart kategória zsűri általi díjazottja az Így szeretnek ők.

Advertisement

20.15 Gratulálunk a Határátkelőnek, akik a zsűri díjazottjai a Közélet kategóriában. Mi a negyedikek lettünk. Viszontlátásra, jó éjszakát!

20.13 Állítólag szavazatháború is zajlott. Hihetetlen!

Advertisement

20.12 Jön a Közélet kategória, amiben mi is versenyzünk! Hogy lehetne ezt másképp bírni, mint söröspohárba kapaszkodva?

20.11 A hvg.hu főszerkesztője, Gavra Gábor köszöni az ötvenezer szavazatot és jó szórakozást kíván. Nikitának elfogyott a sörjegye.

Advertisement

20.10 "Most jon a zsuri cuccos" - tudjuk meg a helyszínről. 1200 nevezés érkezett. Nincs is ennyi blog a világon!

Advertisement

20.05 Megérkezett a megoldókulcs.

20.00 "Na eppen fogy a sor" - írja tudósítónk, de megoldókulcsot egyelőre nem küldött.

Advertisement

19.50 Tíz perc szünet után díjátadó következik. Vajon hogyan vélekedik rólunk a szakma? Izgalmas perceknek nézünk bizony elébe!

Advertisement

19.45 Az embereket a vlogokban leginkább a zene, a sport, a film, a humor érdekli. Kaptunk italjegyet!

19.40 Újabb rendkívüli információk hangzanak el - a Youtube-on állítólag már sztárok is születtek, bizonyos Fluor Tamás is ott futott be. A vlog egy lehetőség a kitörésre!

Advertisement

19.35 Kerekasztal-beszélgetéssel alapoznak a díjátadóra, "Golden-e még a blog" címmel. Tudósítóink első ingyenitalukkal a kezükben követik az eseményt, aminek feléről lemaradtak a pultnál véghezvitt akklimatizálódás miatt, így nem tudjuk pontosan, kik és miért vesznek részt azon a beszélgetésen, ahol megtudhatjuk, hogy bloggerkedésből nem lehet megélni. Csapatunk úgy döntött, iszik erre egy pálinkát.