Mindig csak leleplez√ľnk, mutyit keres√ľnk, oknyomozogatunk, kritiz√°lunk itt e fel√ľleten ‚Äď gondolhatja (r√©szben jogosan) az olvas√≥. Most bizony erre fogunk sz√©pen r√°c√°folni, ugyanis v√©gre okot adott a hazai oktat√°si rendszer, hogy egy bizonyos projektj√©nek megelŇĎlegezz√ľnk egy √∂t√∂st.

T√∂rt√©nt ugyanis, hogy b√°r az Educatio NKft. id√©n nem igaz√°n k√©nyezteti el a jelenlegi √©s j√∂vŇĎbeni hallgat√≥kat, hiszen k√©nytelenek voltak t√∂r√∂lni az idei Pont Ott partit, a marad√©k p√©nz√ľkbŇĎl az√©rt √∂ssze tudtak dobni egy pof√°s kis alkalmaz√°st.

Nem t√ļlz√°s, a Felvi alkalmaz√°s milli√≥szor jobban haszn√°lhat√≥ a honlapn√°l. Nem kell k√©tszer is k√ľl√∂n k√≥dokkal veszŇĎdn√ľnk, ha l√°tni akarjuk dokumentumainkat. Igaz√°b√≥l nem csin√°ltak m√°st, mint a felvi.hu ‚Äď a jelentkezŇĎ szempontj√°b√≥l - hasznos oldalait egym√°s mell√© pakolt√°k, egy mini alkalmaz√°sba. Sz√≥ szerint mini, ugyanis mind√∂ssze 753k helyet foglal. √Ėsszehasonl√≠t√°sk√©nt, a val√≥sz√≠nŇĪleg sokak √°ltal haszn√°lt Foursquare m√°r t√ļll√©pett a 9 MB-n is az Androidos k√©sz√ľl√©keken.

De ami miatt igaz√°n meg√©ri let√∂lteni az az, hogy itt minden keresg√©l√©s n√©lk√ľl l√°thatj√°k m√°r a mesterk√©pz√©sre jelentkezŇĎk a pontjaikat. Az alkalmaz√°s adu√°sza pedig a ponthat√°rkeresŇĎ, amiben az a pl√°ne, hogy ha kijel√∂lted az √°ltalad megp√°ly√°zott szakot, akkor azt megŇĎrzi √©s a ponthat√°rh√ļz√°s √©jszak√°j√°n k√©t kattint√°ssal tudod csekkolni, hogy a hat√°r felett vagy-e.

Advertisement

√Čs a v√©g√©re m√©g egy fontos inf√≥: Az √Čn felvim telefonos alkalmaz√°s kiv√°ltja a kor√°bbi Andoridon √©s iPhone-on mŇĪk√∂dŇĎ ponthat√°r megjelen√≠tŇĎ alkalmaz√°st, √≠gy a r√©gi app haszn√°lat√°val m√°r nem jelen√≠thetŇĎk meg a 2013 szeptember√©ben indul√≥ k√©pz√©sek ponthat√°rai.

Az alkalmaz√°s h√°rom platformra is el√©rhetŇĎ itt: http://www.felvi.hu/felveteli/jele‚Ķ

Advertisement

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz r√°nk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. √Čs l√°jkojj√°' minket a Facebookon.