Az emberek embere ,,m√°jus h√≥" 3-√°n k√∂zlem√©nyben mondott le dr. univ c√≠m√©rŇĎl. K√∂zlem√©ny√©ben a rossz helyes√≠r√°st√≥l a szar m√°sra ken√©s√©ig minden benne van ami√©rt ut√°ltuk/kinevett√ľk ezt a komcsi tolvajt.

ElsŇĎ mondat rohadt hossz√ļ, el√ľt√©st √©s stilisztikai hib√°t is tartalmaz. Schmitt nem k√∂vetett el etikai v√©tsget, amikor lopott, ellenkezŇĎleg, a TF volt etik√°tlan!

A Semmelweis Egyetem rektor√°hoz 2012. √°prilis 12-n beny√ļjtott fel√ľlvizsg√°lati k√©relmemre, valamint a FŇĎv√°rosi T√∂rv√©nysz√©k kor√°bbi hat√°rozata alapj√°n fel√°ll√≠tott Jogorvoslati Bizotts√°g √°ltal hozott jogerŇĎs, a Szen√°tus kor√°bbi d√∂nt√©s√©t fel√ľl√≠r√≥ hat√°rozat velem szemben etikai v√©ts√©get nem √°llap√≠tott meg; √©ppen ellenkezŇĎleg: a Magyar Testnevel√©si Egyetemnek a doktori fokozat adom√°nyoz√°s√°ra vonatkoz√≥ gyakorlat√°t √©s elj√°r√°s√°t minŇĎs√≠tette jogszab√°lyba √ľtk√∂zŇĎnek, tov√°bb√° etikailag kifog√°solhat√≥nak, ahogy az √©rtekez√©st hivatalos elj√°r√°sra bocs√°totta.

Schmitt becs√ľlete ,,helyre √°llt". A kifejez√©s √©rtelmezhetetlen, viszont egy sz√≥! Az egyetem a hib√°s.

Ezen hat√°rozat alapj√°n a becs√ľletem helyre √°llt, a fel√ľlvizsg√°lati k√©relmem eredm√©nyre vezetett.A hat√°rozat megismer√©se ut√°n, tekintettel annak tartalm√°ra, a tisztess√©g √ļgy k√≠v√°nta, hogy egy akkor hib√°s egyetemi gyakorlat √©s elj√°r√°s alapj√°n nekem √≠t√©lt kisdoktori c√≠mem haszn√°lat√°r√≥l az al√°bbi nyilatkozattal lemondjak

Advertisement

Ňź sem magyar id√©zŇĎjeleket haszn√°l, viszont term√©szetesen nem ŇĎ lopott, hanem az egyetem folytatott t√∂rv√©nybe √ľtk√∂zŇĎ gyakorlatot.

"Tisztelt Jogorvoslati Bizotts√°g!A tisztelt Jogorvoslati Bizotts√°gnak a mai napon hozott I. sz. hat√°rozat√°ra val√≥ tekintettel, amelyben a Magyar Testnevel√©si Egyetemnek a doktori (doctor universitatis) fokozat adom√°ny√°z√°s√°ra vonatkoz√≥, nem jogszab√°lyszerŇĪ gyakorlat√°t √°llap√≠totta meg, ezennel a doktor univ. c√≠m haszn√°lat√°r√≥l lemondok azzal, hogy ezen t√∂rv√©nybe √ľtk√∂zŇĎ elj√°r√°sr√≥l nem volt tudom√°som, a dolgozatomat j√≥hiszemŇĪen, az akkori elv√°r√°soknak megfelelŇĎen k√©sz√≠tettem el √©s ny√ļjtottam be.K√©rem a fentiek sz√≠ves tudom√°sul v√©tel√©t.Budapest, 2013. m√°jus h√≥ 3.

Schmitt P√°l"

Szerencs√©re a bizotts√°g tudom√°sul vette, v√©gre √©rt√ľnk munk√°lkodhat P√°l. A nemzet h√°l√°s.

A lemondó nyilatkozatot a Jogorvoslati Bizottság tudomásul vette, annak tartalmát nem vitatta.
Tekintettel arra, hogy a jogerŇĎs hat√°rozattal az √ľgy lez√°rult, ŇĎszint√©n rem√©lem, hogy folytathatom munk√°mat a magyars√°g √©s az Olimpiai Mozgalom szolg√°lat√°ban.

Advertisement