Meg√©rkezett egy √ļjabb √©v! Nemsok√°ra az √Ātl√°tsz√≥ Oktat√°s blog is egy √©ves lesz. 2013-ban t√∂bb mint 300 posztot gy√°rtottunk nektek, ingyen. Emellett folyamatosan pr√≥b√°lunk fejlŇĎdni, a szerzŇĎk egy√©nileg, valamint blog szinten is.

Az √ļj √©vben nagy terveink vannak. Ez√©rt most bemutatjuk az elsŇĎ √ļjdons√°gunkat: az Oktat√°si k√∂zbeszerz√©s figyelŇĎt. A szolg√°ltat√°s az atlatszooktatas.blog.hu fel√ľlet√ľnk jobb oldal√°n l√°that√≥, egy oldaldobozban. Mutatom:

Itt mindegyik hivatalos k√∂zbeszerz√©si √©rtes√≠tŇĎbŇĎl √∂sszeszedj√ľk az √∂sszes oktat√°ssal kapcsolatos tender eredm√©ny√©t, szerzŇĎd√©sm√≥dos√≠t√°sokat, valamint az egyes aj√°nlatt√©teli felh√≠v√°sokat.

Advertisement

A k√∂zbeszerz√©sek k√∂z√∂tt voltak, vannak √©s lesznek mutyigyan√ļs tenderek. Ez√©rt, hogy mi is jobban √°tl√°ssuk az eg√©sz oktat√°si szf√©ra k√∂zbeszerz√©seit, most csokorba gyŇĪjtj√ľk ŇĎket a diigo.com seg√≠ts√©g√©vel. Az olvas√≥k√∂z√∂ns√©g√ľnk seg√≠ts√©g√©t is szeretn√©nk k√©rni, hogy ha olyan k√∂zbeszerz√©st l√°ttok a fel√ľlet√ľnk√∂n, ami szerintetek nem tiszta, azt √≠rj√°tok meg nek√ľnk az atlatszooktatas[kukac]gmail.com-ra √©s mi nyilv√°noss√°gra hozzuk!

Hogyan mŇĪk√∂dik a dolog?

A fel√ľlet√ľnk√∂n tal√°lhat√≥ oldaldobozban a c√≠mek alatt egy link tal√°lhat√≥ a kozbeszerzes.hu aktu√°lis oldal√°ra. Ott bŇĎvebb le√≠r√°s tal√°lhat√≥ a megnyert k√∂zbeszerz√©srŇĎl, amit mi a Diigo fel√ľleten r√∂viden le√≠runk.

Advertisement

Ha valaki keresgélni szeretne a régebbi közbeszerzések között, akkor az kattintson a Diigo gombra:

Advertisement

A Diigo gomb megnyom√°sa ut√°n megjelenik az √Ātl√°tsz√≥ Oktat√°s diigo.com fel√ľlete, ahol a linkek alatt egy r√∂vid le√≠r√°s van arr√≥l, hogy

  • mi az adott k√∂zbeszerz√©s l√©nyege, r√∂viden,
  • melyik c√©g nyerte meg,
  • melyik √°llami szerv √≠rta ki,
  • mennyit nyert a c√©g,
  • kik a tulajdonosai.

Advertisement

Ha nem n√©zed a blogunkat naponta, de szeretn√©l √©rtes√ľlni a friss k√∂zbeszerz√©sekrŇĎl, esetleg tudsz nek√ľnk seg√≠teni a mutyik megtal√°l√°s√°ban, akkor ak√°r a diigo.com RSS csatorn√°j√°ra is fel tudsz iratkozni, de ezt email-lel is megteheted:

Advertisement

Az √Ātl√°tsz√≥ Oktat√°s k√∂zbeszerz√©s figyelŇĎj√©t kb. 2-3 naponta fogjuk friss√≠teni, mert ilyen idŇĎk√∂z√∂nk√©nt jelenik meg a hivatalos k√∂zbeszerz√©si √©rtes√≠tŇĎ. Ha valami olyan tal√°lunk, amirŇĎl √≠rni √©rdemes, akkor azt nyomban meg is tessz√ľk. Ha √©ppen nincs semmi gyan√ļs, akkor csak heti k√∂zbeszerz√©s-√∂sszefoglal√≥ posztot csin√°lunk.

Advertisement

Ha olyan mutyi-gyan√ļs k√∂zbeszerz√©st l√°tsz, amit mi nem vett√ľnk √©szre, akkor √≠rd meg nek√ľnk az atlatszooktatas[kukac]gmail.com-ra!