kettő per kettő
kettő per kettő
Illustration for article titled Cambridge-i professzor: Sorosbérenc zsidó összeesküvés Magyarország ellen!

Még csak előzetes látható az interjúból, de már ebből is egyértelmű, hogy érdemes lesz egy Heti Válasz árával támogatni Nyerges Zsoltot. Az ifjúkonzik nagy kedvence, Roger Scruton ugyanis olyan sziporkákat böfögött fel, mint például:

„Soros a személyében is be van oltva a nacionalizmus ellen, ami érthető, ha figyelembe vesszük a zsidó örökséget. [...] Angliából nézve úgy látom, létezik ilyen összeesküvés. Van néhány ember, aki a nemzetközi médiában folyamatosan fasizálódó diktatúrának állítja be az országot. [...] Szerintem ez illegitim hatalomgyakorlás.”

Advertisement

Aki hallott már életében a (zsidó na)cion(al)izmusról, annak nem újdonság, hogy Scruton első állítása komplett baromság, de különösen vicces, hogy miközben sír a konzervatív szája, hogy kiérdemesült magyar politikusok élnek a szólás- és véleményszabadság nyújtotta jogokkal, ő maga a Navracsics-KIM-Jobbklikkes brancs NERista agitpropjától nem kevésbé befolyásolva teszi ugyanezt.

Kíváncsian várjuk a professzor úrral készült interjút, egyúttal remélve, hogy önkéntes helyi informátorai alkalomadtán megismertetik a mellékállásban dohánycégek fizetett lobbistájaként ténykedő piacpárti filozófust a trafikbotrány részleteivel.

Share This Story

Get our newsletter