Az Oktatási Hivatal elérhetővé tette a megyei fejlesztési terveket. Tök jó, hogy a kormány végre nyilvánoságra hoz dolgokat! Sőt, véleményezni is lehet majd az anyagokat, amik jó hosszúak. A Budapesről szóló értekezés például potom 1862 oldal. Ugyan egyelőre még nincs lehetőség a véleményezésre:

Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a fejlesztési tervek közzététele befejeződött, a véleményezés lehetősége azonban technikai okokból egyelőre nem elérhető.

Megértését köszönjük.

viszont úgy általában sajnos

A vélemény megküldésének határideje – a nemzeti köznevelési törvény végrehajtásáról szóló 229/2012. (VIII. 28.) Kormányrendelet 21/B. § (6) bekezdése szerint – a terv közzétételétől számított tizenöt nap.

Advertisement

A doksik április 30-án kerültek fel, tehát május 15-ig lehet véleményezni őket. A tizenöt napból egy már eltelt, tehát van még 14, hogy megszereljék a véleményezést, és aztán akkor lehet X nap alatt 1862 oldalt véleményezni. Amennyire át lehet látni ilyen sok oldalt, a doksi igazából nem is tartalmaz koncepciót, csak rohadt sok adatot mezőgazdaságról, ivóvízről és minden másról.