ÚJRA jelentkezik a nagy sikerű BulvárOktatás rovatunk! Amikor most mindenki a II. Varga csomaggal van elfoglalva, mi csak azért is megpróbáljuk viccesre fogni a dolgot.

Pár hónappal az BTK HÖK körül kipattant lista-gate utána most a HÖK Facebook oldalán egy ilyen feliratra lettünk figyelmesek.

Már ez is megadta volna a lökést ennek a meglehetősen unalmas napnak, de tovább tetézve a dolgot rákattintottunk a Doktoranduszok Országos Szövetségének profiljára. Na ott még nagyobbat röhögtünk. Megláttuk a Pumpás Pistát!

Advertisement

Először nem értettük, nem tudtuk mire vélni a dolgot, ááá lehet véletlen, de szerintünk nem az. Meg amúgy is ki likeolgat véletlenül. Ugyanis a független DOSZ elnökségi tagja Szávay testvére, Szávay László. De ott van még Nemes László, ő a DOSZ alelnöke, korábbi BTK HÖK elnök, jelenleg a HÖOK választmány tagja és VII. kerületi Jobbik taggyűléseire szokott eljárogatni. A VII. kerületi Jobbik elnöke Kató Alpár, aki Szávay István asszisztense. A Kör bezárult. Tiszta összeesküvés-elmélet.

Kövessetek minket Facebookon és Twitteren.