kettő per kettő
kettő per kettő
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az SZTE-n kampányolt a fideszes jelölt

A Fidesz által támogatott szegedi polgármesterjelölt vígan kampányolhatott a rektori hivatalban a felsőoktatási ipari együttműködésről szóló sajtótájékoztatón, noha jelenleg semmilyen választott tisztsége vagy olyan tevékenysége nincs, ami alapján lett volna ott keresnivalója.

Illustration for article titled Az SZTE-n kampányolt a fideszes jelölt
Advertisement

Kép forrása: Szegedi Városi Televízió

Kothencz János gyermekvédelmi szakembert támogatja a szegedi önkormányzati választáson a Fidesz. A jelölt hónapok óta járja a várost, hogy hangzatos ígéretekkel kínáljon megoldást a problémákra, most pedig a Szegedi Tudományegyetem rektori hivatalában ült ki Szabó Gábor rektorral egy asztalhoz egy sajtótájékoztatón.

Advertisement

A sajtótájékoztató arról szólt, hogy felsőoktatási ipari együttműködési központot hoznak létre Szegeden, aminek fő feladata az lesz, hogy az SZTE és a régió gazdasági szereplői között erős és hatékony kooperáció alakuljon ki. Kothencz amellett, hogy dícsérte a kezdeményezést, természetesen a jelenlegi városvezetést is ostorozta, amiért az szerinte nem tudott hasonló fejlődési perspektívát kínálni.

Advertisement

Hasonlóan aggályos lépés lett volna, ha Szabó Gábor rektor a jelenleg regnáló és újraválasztásáért küzdő polgármestert fogadja tárt karokkal a rektori hivatalban és ad neki teret a kortesbeszédre. Kothencz Jánosnak viszont még egyelőre olyan választott tisztsége sincs, ami alapján egyértelműen indokolható lett volna megjelenése és megszólalása. Az egyoldalú kampánnyal az egyetem pártatlansága szenvedett csorbát.

Share This Story

Get our newsletter