Most kaptuk a h√≠rt, hogy meghekkelt√©k a B√©kemenet honlapj√°t. √Čs mivel ezen a h√©ten egy sokkal b√©kemenetebb b√©kemenet lesz, m√©gpedig a Budapest Pride, pont az ŇĎ honlapjukra jut az √©rdeklŇĎdŇĎ, aki az√©rt megy fel a bekemenet.hu-ra, hogy megtudja, most √©ppen hogyan nem lesz√ľnk gyarmat.

Addig is gyarmatosulás helyett nézzetek Pride-reklámot:

Vagy olvass√°tok el a t√©m√°ban sz√ľletett cikkeinket:

1. Az espell, a Prezi √©s a Google nyitottakvagyunk.hu c√≠mmel kezdem√©nyez√©t ind√≠tottak a nyitotts√°g fontoss√°g√°nak rekl√°moz√°s√°√©rt. Az √Ātl√°tsz√≥ Oktat√°s is csatlakozott.

2. A m√ļlt h√©ten az Egyes√ľlt √Āllamok k√©t LMBTQ √ľgyben is 5-4 ar√°nyban d√∂nt√∂tt: alkotm√°nyellesnek tal√°lta jogkorl√°tozoz√≥ DOMA-t √©s be sem fogadta a szint√©n melegh√°zass√°g-ellenes Prop 8-at. Az amerikai korm√°nyzat √ľdv√∂z√∂lte d√∂nt√©st.

Advertisement

3. A Jobbik megtiltotta, hogy tagjai p√°rtjelv√©nyben buzizzanak. Ehelyett p√°rtjelv√©ny n√©lk√ľli buziz√°s az √ļj divat.

Advertisement

4. Orb√°n Viktor minisztereln√∂k azt hazudta, hogy nem k√©rt√©k, hogy menjen a Pride-ra, ez√©rt a szervezŇĎk vide√≥ban √ľzentek neki megint.

Advertisement

5. Tegnap Krasznahorkai Emma, k√∂z√©piskol√°s aktivista, Pride szervezŇĎ √≠r√°s√°t olvashatt√°tok arr√≥l, hogy milyen leszbikusk√©nt egy magyar gimiben.

Advertisement