Reggel besz√°moltunk arr√≥l, hogy a BME GTK el√©g furcsa felt√©teleket szab a g√≥lyat√°bori jelentkez√©shez. P√©ld√°ul eg√©sz alakos k√©pet kell k√ľldeni√ľk a g√≥ly√°knak, amit a HK hivatalosan azzal magyar√°zott, hogy "a t√°borban a csapatodat vezetŇĎ instruktoroknak k√∂nnyebb dolga legyen (nevek megjegyz√©se)". Ezt m√©g meg kellett sp√©kelned a saj√°t Facebook profiloddal, persze, hogy jobban felismerhetŇĎ legy√©l. A legpar√°bb dolog az, hogy ki kellett t√∂ltened egy Griffor "erk√∂lcs teszetet", aminek a pontsz√°ma g√≥lyat√°bori jelentkez√©s felt√©tele, a tesztben olyan szer√©ny k√©rd√©sekkel bomb√°znak, hogy

Beindít a nekrofília, pedofília vagy az állatszex?
Volt m√°r olyan egy√©jszak√°s kalandod, ahonnan k√∂sz√∂n√©s n√©lk√ľl l√©pt√©l le?
Fek√ľdt√©l m√°r le a partnered bar√°tj√°val?Szexelt√©l m√°r p√©nz√©rt ?
Ittad már meg a saját hányásod vagy másét?

Advertisement

Ez otthon vicces, ha pl.: a csajoddal t√∂lt√∂d ki, de ne tartozzon m√°r a H√ĖK-re, hogy te milyen vagy (am√ļgy a g√≥lyat√°rborban √ļgy is kider√ľl, de minek akarj√°k elŇĎre tudni, ez olyan "Pist√°nak j√≥ lesz?" szag√ļ)

A BME GTK HK leszedte a netrŇĎl azt a g√≥lyat√°bori jelentkez√©si lapot, ahol ezeket a dolgokat fel kellett t√ľntetned (let√∂ltheted ITT, vagy lent a JPG). Ma d√©lelŇĎtt olyan 11.40-tŇĎl a MesterG√≥lya hivatalos honlapj√°r√≥l eltŇĪnt az "eg√©szalakos f√©nyk√©pet (teh√°t nem igazolv√°nyk√©pet)" sz√∂veg √©s most m√°r "A kit√∂lt√∂tt jelentkez√©si lappal k√ľldj egy f√©nyk√©pet is" sz√∂veg szerepel rajta.

A lenti jelentkez√©si lapot INNEN lehetett let√∂lteni, de a H√ĖK a mai nap folyam√°n leszedte :(((

Ha tetszett a poszt, meg akkor is ha nem, szavazz r√°nk a Goldenblog internetes blogterrorista ketrecharcban. √Čs l√°jkojj√°' minket a Facebookon.