Miközben Török ,,én a hallgatókat a hibáikkal együtt szeretem" Márk SZTE EHÖK elnök birodalmában kitört a piramisjáték-botrány, egy szegedi hallgató küldött nekünk vendégposztot.

Felbolydult a Szegedi Egyetem, miután a HVG megírta, hogy Mechler Ákos, a BTK HÖK volt elnöke piramisjáték szervezésében volt érdekelt az egyetemi hallgatói önkormányzat berkeiben. A részletek még csak holnap jelennek meg a HVG print változatában, de a HÖK-kötődésű Hökkentő című lap máris rárepült a témára, tőle szokatlan módon, hiszen korábban inkább csak a HÖK-től független kezdeményezések lejáratásában voltak érdekeltek. A lap máris felhívást intézett a hallgatókhoz, hogy jelentkezzenek azok, akik tudnak az ügyről. Tehát: tájékoztassák a hallgatói önkormányzat újságját a hallgatói önkormányzat visszaéléseiről, még az anonimitást is garantálják. Cuki.

Bár teljesen nem tudjuk kizárni, hogy a Hökkentő jó útra tért és lehetősége nyílt a független oknyomozásra, mi azért az óvatosságot javasolnánk. Viszont ha tudtok valamit az ügyről, velünk is megoszthatjátok a kommentekben (teljesen anonim módon), vagy e-mailben az atlatszooktats@gmail.com címen, és garantáltan nem Török Márknál fognak kikötni az infóitok és kilétetek.